aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat

48 bin 378 TL para cezası uygulandı

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.01.2025 - 19:29, Güncelleme: 27.01.2025 - 19:29 17618 kez okundu.
 

48 bin 378 TL para cezası uygulandı

Denizli’de motosiklet ile akrobasi hareketleri yaparak trafik güvenliğini tehlikeye sokan magandanın sosyal medya paylaşımı, jandarmanın radarına takıldı. Sürücünün ehliyetine ve motosikletine el konulurken, 48 bin 378 TL para cezası uygulandı.
Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) sosyal medyada ’tek teker’ lakaplı bir şahsın motosikletiyle trafik güvenliğini tehlikeye sokarak akrobasi hareketleri yaptığını ve paylaştığını belirledi. JASAT timi tarafından yürütülen titiz çalışma neticesinde kasksız ve üzerinde koruyucu kıyafet bulunmadan motosikletinin ön tekerini havaya kaldırarak seyreden trafik magandasının Abdullah A. olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından motosikleti ile birlikte yakalanan Abdullah A.’ya trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve benzeri ihlaller nedeniyle ayrı ayrı toplamda 48 bin 378 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca Abdullah A.’nın 2 ay süreyle sürücü belgesine ve kullandığı motosiklete de el konuldu. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız olarak devam edilecektir” ifadeleri yer aldı.
Denizli’de motosiklet ile akrobasi hareketleri yaparak trafik güvenliğini tehlikeye sokan magandanın sosyal medya paylaşımı, jandarmanın radarına takıldı. Sürücünün ehliyetine ve motosikletine el konulurken, 48 bin 378 TL para cezası uygulandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) sosyal medyada ’tek teker’ lakaplı bir şahsın motosikletiyle trafik güvenliğini tehlikeye sokarak akrobasi hareketleri yaptığını ve paylaştığını belirledi. JASAT timi tarafından yürütülen titiz çalışma neticesinde kasksız ve üzerinde koruyucu kıyafet bulunmadan motosikletinin ön tekerini havaya kaldırarak seyreden trafik magandasının Abdullah A. olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından motosikleti ile birlikte yakalanan Abdullah A.’ya trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve benzeri ihlaller nedeniyle ayrı ayrı toplamda 48 bin 378 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca Abdullah A.’nın 2 ay süreyle sürücü belgesine ve kullandığı motosiklete de el konuldu.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik suç ve suçlularla mücadeleye aralıksız olarak devam edilecektir” ifadeleri yer aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.