BABADAĞ’LI ANNELER SAHAYA İNDİ

İLÇE HABERLERİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.05.2024 - 12:50, Güncelleme: 13.05.2024 - 12:50 11078+ kez okundu.
 

BABADAĞ’LI ANNELER SAHAYA İNDİ

Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Anneler Gününe Özel etkinlik düzenledi. Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü GSB okullarında futbol oynayan kızlar ile Anneleri gösteri maçı düzenledi.
Babadağ’da kızlar ve Anneleri, Anneler Gününde  sahaya indi. Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, anneler gününe özel bir etkinlik düzenledi. GSB Spor okullarında eğitim gören kızlar ile anneleri gösteri maçında bir araya geldi. Babadağ’lı anneler ve kızların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Babadağ Kaymakamı Fahrünnisa Şükran İlter, Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral ve Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Baran katıldı. Gösterinin maçının ardından etkinliğe katılan annelere ve kızlarına hediyeler dağıtılırken etkinliğe katılan anneler, kızları ile futbol oynamanın büyük bir mutluluk yaşadıklarını ve kızlarının her zaman desteklediklerini belirtiler.
Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Anneler Gününe Özel etkinlik düzenledi. Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü GSB okullarında futbol oynayan kızlar ile Anneleri gösteri maçı düzenledi.

Babadağ’da kızlar ve Anneleri, Anneler Gününde  sahaya indi. Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, anneler gününe özel bir etkinlik düzenledi. GSB Spor okullarında eğitim gören kızlar ile anneleri gösteri maçında bir araya geldi. Babadağ’lı anneler ve kızların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Babadağ Kaymakamı Fahrünnisa Şükran İlter, Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral ve Babadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Baran katıldı.
Gösterinin maçının ardından etkinliğe katılan annelere ve kızlarına hediyeler dağıtılırken etkinliğe katılan anneler, kızları ile futbol oynamanın büyük bir mutluluk yaşadıklarını ve kızlarının her zaman desteklediklerini belirtiler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.