"​​​​​​​AĞZINIZI BIÇAK AÇMIYOR"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2017 - 16:06, Güncelleme: 29.06.2017 - 16:06 4455+ kez okundu.
 

"​​​​​​​AĞZINIZI BIÇAK AÇMIYOR"

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla'nın istifasının ardından istifa gerekçesi olarak açıkladığı konuları değerlendiren CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, önemli açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz hafta Partisinden sitifa ettiğini açıklayan eski Ak Parti Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla'nın istifa gerekçelerini değerlendiren CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Akp İl Başkanı Necip Filiz hakkında yöneltilen suçlamalara cevap vermeye davet etti, Savcıları göreve çağırdı.  Her an ağzılarından 15 Temmuz darbe girişimini düşürmeyenlere, her nebze FETÖ örgütü ile mücadele tarihi 17-25 Aralık'tır diyenlere, Çınar Meydanı'nda FETÖ terör örgütünü lanetliyoruz diyenlere soruyoruz diyen Sancar, "Sayın Filiz, Akp İl Başkanı olarak CHP'nin içişlerine burnunuzu sokuyorsunuz. CHP yöneticileri ile alakasız ve mesnetsiz açıklamalarda bulunuyordunuz ancak Rektör Bağ'ın savunmasında hakkınızda yaptığı açıklamalara ne zaman cevap vereceksiniz. Üniversiteye atanacak genel sekreter Kenan Çoyak için referans olduğunuz doğru mu? Hatta rektöre mesaj atarak bu kişinin atanmasını istemişsiniz. Bu saate kadar neden çıkıp, "benim adım geçiyor" diyerek bir açıklama yapma gereği duymadınız. Verecek cevabınız yok galiba" dedi.  Kale Belediye Başkanı'nın istifa gerekçesi Denizli'de gizlenen FETÖ gerçeklerini gözler önüne serdiğini söyleyen Başkan Sancar," Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Kale'de FETÖ ile mücadele ettiği için kendisine kumpas kurulduğunu ve FETÖ ile mücadele ettiği için Ak Parti İl Başkanlığı tarafından ötekileştirildiğini ileri sürmüş ve il örgütü tarafından yalnız bırakıldığını açıklamıştır. Bu beyanlarla ilgili olarak Denizli Cumhuriyet Başsavcılığını göreve davet ediyoruz." dedi.  Sancar ayrıca, "Sayin İl Başkanı Necip Filiz ve Osman Zolan, sokaklarda şov yapacağınıza bu örgütle uğraşmak sizin görevinizdir. Dağın başındaki kuzuları rahatsız eden açıklamalar nedense Akp İl Yönetimini rahatsız etmemiştir. " ifadelerini kullandı. 
Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla'nın istifasının ardından istifa gerekçesi olarak açıkladığı konuları değerlendiren CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar, önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Partisinden sitifa ettiğini açıklayan eski Ak Parti Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla'nın istifa gerekçelerini değerlendiren CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Akp İl Başkanı Necip Filiz hakkında yöneltilen suçlamalara cevap vermeye davet etti, Savcıları göreve çağırdı. 

Her an ağzılarından 15 Temmuz darbe girişimini düşürmeyenlere, her nebze FETÖ örgütü ile mücadele tarihi 17-25 Aralık'tır diyenlere, Çınar Meydanı'nda FETÖ terör örgütünü lanetliyoruz diyenlere soruyoruz diyen Sancar, "Sayın Filiz, Akp İl Başkanı olarak CHP'nin içişlerine burnunuzu sokuyorsunuz. CHP yöneticileri ile alakasız ve mesnetsiz açıklamalarda bulunuyordunuz ancak Rektör Bağ'ın savunmasında hakkınızda yaptığı açıklamalara ne zaman cevap vereceksiniz. Üniversiteye atanacak genel sekreter Kenan Çoyak için referans olduğunuz doğru mu? Hatta rektöre mesaj atarak bu kişinin atanmasını istemişsiniz. Bu saate kadar neden çıkıp, "benim adım geçiyor" diyerek bir açıklama yapma gereği duymadınız. Verecek cevabınız yok galiba" dedi. 

Kale Belediye Başkanı'nın istifa gerekçesi Denizli'de gizlenen FETÖ gerçeklerini gözler önüne serdiğini söyleyen Başkan Sancar," Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Kale'de FETÖ ile mücadele ettiği için kendisine kumpas kurulduğunu ve FETÖ ile mücadele ettiği için Ak Parti İl Başkanlığı tarafından ötekileştirildiğini ileri sürmüş ve il örgütü tarafından yalnız bırakıldığını açıklamıştır. Bu beyanlarla ilgili olarak Denizli Cumhuriyet Başsavcılığını göreve davet ediyoruz." dedi. 

Sancar ayrıca, "Sayin İl Başkanı Necip Filiz ve Osman Zolan, sokaklarda şov yapacağınıza bu örgütle uğraşmak sizin görevinizdir. Dağın başındaki kuzuları rahatsız eden açıklamalar nedense Akp İl Yönetimini rahatsız etmemiştir. " ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.