Pamukkale Halk Eğtimi Merkezin’de görev değişimi

DENİZLİ GÜNCEL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.07.2024 - 14:29, Güncelleme: 25.07.2024 - 14:29 9853+ kez okundu.
 

Pamukkale Halk Eğtimi Merkezin’de görev değişimi

Denizli Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde görev değişimi. Çocuklar ve yetişkinler için yazdığı kitaplarla tanınan eğitimci Cengiz Sarıca, Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak yeni görevine başladı.
Daha önce Denizli’de birçok okulda idarecilik yapan ve aynı zamanda yetişkinler ve çocuklar için yazdığı kitaplarla tanınan Cengiz Sarıca’nın Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’ne müdür olarak atanması halk eğitimi merkezi çalışanları ve kursiyerleri tarafından mutlulukla karşılandı. Daha önce görev yaptığı kurumlarda yaptığı yenilikler ve sosyal faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren Sarıca’nın Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde de sosyal ve sanatsal alanda pek çok yeniliğe ve projelere imza atması bekleniyor. Uzun yıllardan bu yana yazdığı ve sahneye koyduğu temsil, piyes ve tiyatro oyunlarıyla, sanata olan merakı ve teşvik etmesi ile bir çok kişi tarafından takdir ile karşılanan Sarıca’nın Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde nelere imza atacağı eğitim camiasında şimdiden merak konusu oldu.  Geçtiğimiz hafta yeni görevine başlayan Sarıca daha önce Denizli Üçler İlkokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktaydı.  CENGİZ SARICA KİMDİR Denizli, Acıpayam, Yeşilyuva Mahallesinde doğdu. 1987 yılında Trakya Üniversitesi, Çanakkale Eğitim Yüksek Okulunu bitirdi. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde Türkçe lisans eğitimini tamamladı.  Ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Tanıtım bölümünü bitirdi. Uzun yıllar köy öğretmenliği, okul yöneticiliği, Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevlerinde bulundu.  Cengiz Sarıca'nın, "Önce İnsanlık", “Sevgiyi Harman Edelim", "Umudun Sesi" adlı oyunları “Yaren” adında şiir, “Hörü Nine'den” adlı sohbet tarzı bir kitabı bulunmaktadır.  Ayrıca Sarıca’nın çocuklar için de “Ladik Perisi”, “Güneşe Sevdalanan Ali” ve “Gül Perisi” adlı masal kitapları yayınlanmıştır.  Müdür Sarıca, Şiir, oyun, masal, öykü türü ürünler vermeye devam etmektedir.    
Denizli Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde görev değişimi. Çocuklar ve yetişkinler için yazdığı kitaplarla tanınan eğitimci Cengiz Sarıca, Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Daha önce Denizli’de birçok okulda idarecilik yapan ve aynı zamanda yetişkinler ve çocuklar için yazdığı kitaplarla tanınan Cengiz Sarıca’nın Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’ne müdür olarak atanması halk eğitimi merkezi çalışanları ve kursiyerleri tarafından mutlulukla karşılandı. Daha önce görev yaptığı kurumlarda yaptığı yenilikler ve sosyal faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren Sarıca’nın Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde de sosyal ve sanatsal alanda pek çok yeniliğe ve projelere imza atması bekleniyor. Uzun yıllardan bu yana yazdığı ve sahneye koyduğu temsil, piyes ve tiyatro oyunlarıyla, sanata olan merakı ve teşvik etmesi ile bir çok kişi tarafından takdir ile karşılanan Sarıca’nın Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’nde nelere imza atacağı eğitim camiasında şimdiden merak konusu oldu. 

Geçtiğimiz hafta yeni görevine başlayan Sarıca daha önce Denizli Üçler İlkokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktaydı. 

CENGİZ SARICA KİMDİR

Denizli, Acıpayam, Yeşilyuva Mahallesinde doğdu. 1987 yılında Trakya Üniversitesi, Çanakkale Eğitim Yüksek Okulunu bitirdi. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde Türkçe lisans eğitimini tamamladı.  Ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Tanıtım bölümünü bitirdi. Uzun yıllar köy öğretmenliği, okul yöneticiliği, Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 
Cengiz Sarıca'nın, "Önce İnsanlık", “Sevgiyi Harman Edelim", "Umudun Sesi" adlı oyunları “Yaren” adında şiir, “Hörü Nine'den” adlı sohbet tarzı bir kitabı bulunmaktadır. 
Ayrıca Sarıca’nın çocuklar için de “Ladik Perisi”, “Güneşe Sevdalanan Ali” ve “Gül Perisi” adlı masal kitapları yayınlanmıştır. 
Müdür Sarıca, Şiir, oyun, masal, öykü türü ürünler vermeye devam etmektedir.

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.