Denizli’de Yıldızlar Geçidi: Sema Silkin Ün’den Film Platosu Vaadi

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.03.2024 - 14:35, Güncelleme: 30.03.2024 - 14:35 7747+ kez okundu.
 

Denizli’de Yıldızlar Geçidi: Sema Silkin Ün’den Film Platosu Vaadi

Denizli, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sema Silkin Ün’ün heyecan verici yeni projesiyle dünya sinemasının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Ün, şehri uluslararası bir sanat ve kültür merkezine dönüştürecek müthiş bir hamleyle, “Denizli’ye Film Platosu” kuracaklarını duyurdu.
Bu cesur adımla Denizli, tarih kokan sokakları, büyüleyici doğası ve zengin kültürel dokusuyla, ulusal ve uluslararası pek çok yapımın ilham kaynağı ve fonu olmaya aday. Ege'nin bu incisi, yakında Hollywood ve Bollywood yıldızlarını ağırlayarak, uluslararası bir sanat ve kültür merkezine dönüşecek. “Hayal edin; Denizli'nin doğal güzellikleri artık sadece bizim değil, dünya sinemasının da ilham kaynağı olacak.” diyen Ün, bu projenin şehrin kültürel ve sanatsal altyapısını güçlendireceğini, yerli ve yabancı film yapımcılarını Denizli’ye çekerek, şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ve yerel ekonomiye canlılık getireceğini vurguladı. Ün, “Hollywood Denizli'ye geliyor, belki de Bollywood,” diyerek gülümseten bir yorumda bulundu ve ekledi: “Bu film platosu ile birlikte, Denizli sadece bir turizm cenneti olmanın ötesine geçecek, uluslararası bir sanat ve kültür merkezi haline gelecek. Bizim için sınır yok.” Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın bu vaadi, şehrin sadece turizmde değil, kültür ve sanatta da öncü bir merkez haline gelme potansiyelini gözler önüne seriyor. “Denizli, film platosu ile birlikte yıldızlarla dolu bir geleceğe hazır,” diyerek projenin şehre katacağı değere dikkat çeken Ün, Denizli'nin yeni dönemde sanatın ve kültürün merkezi olacağının altını çiziyor. Bu proje ile Denizli, uluslararası arenada adından söz ettirecek, kültürel zenginliğini tüm dünyaya sergileyecek bir sanat ve kültür platformuna dönüşecek. Sema Silkin Ün liderliğindeki bu vizyoner adım, Denizli’yi hem Türkiye’nin hem de dünyanın göz bebeği yapmaya aday.
Denizli, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sema Silkin Ün’ün heyecan verici yeni projesiyle dünya sinemasının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Ün, şehri uluslararası bir sanat ve kültür merkezine dönüştürecek müthiş bir hamleyle, “Denizli’ye Film Platosu” kuracaklarını duyurdu.

Bu cesur adımla Denizli, tarih kokan sokakları, büyüleyici doğası ve zengin kültürel dokusuyla, ulusal ve uluslararası pek çok yapımın ilham kaynağı ve fonu olmaya aday. Ege'nin bu incisi, yakında Hollywood ve Bollywood yıldızlarını ağırlayarak, uluslararası bir sanat ve kültür merkezine dönüşecek.

“Hayal edin; Denizli'nin doğal güzellikleri artık sadece bizim değil, dünya sinemasının da ilham kaynağı olacak.” diyen Ün, bu projenin şehrin kültürel ve sanatsal altyapısını güçlendireceğini, yerli ve yabancı film yapımcılarını Denizli’ye çekerek, şehrin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ve yerel ekonomiye canlılık getireceğini vurguladı.

Ün, “Hollywood Denizli'ye geliyor, belki de Bollywood,” diyerek gülümseten bir yorumda bulundu ve ekledi: “Bu film platosu ile birlikte, Denizli sadece bir turizm cenneti olmanın ötesine geçecek, uluslararası bir sanat ve kültür merkezi haline gelecek. Bizim için sınır yok.”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın bu vaadi, şehrin sadece turizmde değil, kültür ve sanatta da öncü bir merkez haline gelme potansiyelini gözler önüne seriyor. “Denizli, film platosu ile birlikte yıldızlarla dolu bir geleceğe hazır,” diyerek projenin şehre katacağı değere dikkat çeken Ün, Denizli'nin yeni dönemde sanatın ve kültürün merkezi olacağının altını çiziyor.

Bu proje ile Denizli, uluslararası arenada adından söz ettirecek, kültürel zenginliğini tüm dünyaya sergileyecek bir sanat ve kültür platformuna dönüşecek. Sema Silkin Ün liderliğindeki bu vizyoner adım, Denizli’yi hem Türkiye’nin hem de dünyanın göz bebeği yapmaya aday.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.