Genç Denizli’den Karma Fotoğraf Sergisi

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.05.2024 - 14:30, Güncelleme: 03.06.2024 - 09:38 8755 kez okundu.
 

Genç Denizli’den Karma Fotoğraf Sergisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü’nde “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimi” kursunda başarılı olan 22 kursiyerin 60 eseri Karma Fotoğraf Sergisi’nde beğeniye sunulacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonunda, Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü’nün Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile düzenlediği Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimi kursu tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi personeli ve fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça’nın eğitmenliğinde verilen kursun ardından yapılacak Karma Fotoğraf Sergisi’nin açılışı 31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda yapılacak sergiye tüm sanatseverlerin davetli olduğu belirtildi.  22 kursiyerin 60 eseri sergilenecek  Genç Denizli Karma Fotoğraf Sergisi’nde son iki dönem temel fotoğrafçılık eğitimi ve fotoğraf çekimi kursuna katılan 60 kursiyerden 22’sinin 60 eseri sergide yer alacak. Ağırlıklı olarak Denizli ve çevresi ile farklı şehir ve ülkelere ait fotoğraflar sergide 6 Haziran’a kadar görülebilecek.   
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü’nde “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimi” kursunda başarılı olan 22 kursiyerin 60 eseri Karma Fotoğraf Sergisi’nde beğeniye sunulacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin koordinasyonunda, Genç Denizli Fotoğrafçılık Kulübü’nün Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile düzenlediği Temel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Fotoğraf Çekimi kursu tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi personeli ve fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça’nın eğitmenliğinde verilen kursun ardından yapılacak Karma Fotoğraf Sergisi’nin açılışı 31 Mayıs 2024 Cuma günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda yapılacak sergiye tüm sanatseverlerin davetli olduğu belirtildi. 

22 kursiyerin 60 eseri sergilenecek 

Genç Denizli Karma Fotoğraf Sergisi’nde son iki dönem temel fotoğrafçılık eğitimi ve fotoğraf çekimi kursuna katılan 60 kursiyerden 22’sinin 60 eseri sergide yer alacak. Ağırlıklı olarak Denizli ve çevresi ile farklı şehir ve ülkelere ait fotoğraflar sergide 6 Haziran’a kadar görülebilecek. 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.