Başkan Konya’nın Kurban Bayramı mesajı

İLÇE HABERLERİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.06.2024 - 13:25, Güncelleme: 25.06.2024 - 13:26 5354+ kez okundu.
 

Başkan Konya’nın Kurban Bayramı mesajı

Belediye Başkanımız Mehmet Salih Konya, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkanımız Konya, mesajında dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek şöyle devam etti: “Bizleri ortak duygularla buluşturan, kaynaştıran; huzur ve coşku kaynağımız olan Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bayramlar güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir.  Omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde ailemizden ve yakınlarımızdan başlayarak bayram iklimini ulaşabildiğimiz tüm kardeşlerimizle paylaşmalıyız. Siz kıymetli hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeniz için Sarayköy Belediyesi olarak nöbetçi ekiplerimizle bayram boyunca görev başında olacağız.  Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı yürekten tebrik ediyor, milletimiz ve İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum”   
Belediye Başkanımız Mehmet Salih Konya, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Konya, mesajında dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek şöyle devam etti:

“Bizleri ortak duygularla buluşturan, kaynaştıran; huzur ve coşku kaynağımız olan Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bayramlar güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. 

Omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde ailemizden ve yakınlarımızdan başlayarak bayram iklimini ulaşabildiğimiz tüm kardeşlerimizle paylaşmalıyız. Siz kıymetli hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmeniz için Sarayköy Belediyesi olarak nöbetçi ekiplerimizle bayram boyunca görev başında olacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı yürekten tebrik ediyor, milletimiz ve İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum” 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.