Okullar açıldı yumurtaya zam üstüne zam geldi..!

DENİZLİ GÜNCEL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.09.2024 - 11:42, Güncelleme: 10.09.2024 - 11:48 5374 kez okundu.
 

Okullar açıldı yumurtaya zam üstüne zam geldi..!

Artan enflasyon ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle hemen hemen her ürün ve hizmete art arda zam gelmeye devam ederken, yumurta fiyatlarına yapılan zamlar dikkat çekti.
En temel besin kaynaklarından olan yumurta hemen hemen her evin buzdolabında yer alıyor. Yaşanan bu fiyat artışları nedeniyle artık yumurta bile yenemeyecek oldu. Okulların açılmasıyla birlikte yumurta fiyatları zamlandı. Çocukların gelişimi için oldukça önemli olan bu besin ailelerin bütçesine bir yük daha eklemiş oldu. Bazı vatandaşların sosyal medya üzerinden yumurta fiyatlarıyla ilgili paylaştığı gönderilerde: 'Bim'den iki hafta önce yumurtanın kolisini 80 TL civarında almıştım. Geçen hafta 105 den almıştım. Bu hafta 125'ten aldım. Enflasyon düşüş hızı muazzam gerçekten' ifadelerini kullandılar. 
Artan enflasyon ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle hemen hemen her ürün ve hizmete art arda zam gelmeye devam ederken, yumurta fiyatlarına yapılan zamlar dikkat çekti.

En temel besin kaynaklarından olan yumurta hemen hemen her evin buzdolabında yer alıyor. Yaşanan bu fiyat artışları nedeniyle artık yumurta bile yenemeyecek oldu.

Okulların açılmasıyla birlikte yumurta fiyatları zamlandı. Çocukların gelişimi için oldukça önemli olan bu besin ailelerin bütçesine bir yük daha eklemiş oldu.

Bazı vatandaşların sosyal medya üzerinden yumurta fiyatlarıyla ilgili paylaştığı gönderilerde:

'Bim'den iki hafta önce yumurtanın kolisini 80 TL civarında almıştım. Geçen hafta 105 den almıştım. Bu hafta 125'ten aldım. Enflasyon düşüş hızı muazzam gerçekten' ifadelerini kullandılar. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.