Denizli'de Yücel Güngör de Büyükşehir'in alkol kararını yargıya taşıdı!

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.07.2024 - 17:42, Güncelleme: 04.07.2024 - 17:42 11273+ kez okundu.
 

Denizli'de Yücel Güngör de Büyükşehir'in alkol kararını yargıya taşıdı!

Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör de, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin almış olduğu alkol kararını yargıya taşıdı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun başkanlığında mecliste alınan kararla, BELTAŞ'a ait çay bahçeleri ve mekanlarda alkol satışı uygulanması kararı alınmıştı. Alınan bu kararın ardından çok sayıda tepki yükselmeye başlamış, STK'lar, dernekler ve siyasi partiler başta Ak Parti olmak üzere tepki açıklamalalrı yapmıştı.  Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör'de bugün itibari ile konuyu yargıya taşıdı. Güngör, açtığı dava ile ilgili olarak, "Denizli 2'nci İdare Mahkemesi'ne bugün itibariyle Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çay bahçelerinde alkol satışının serbest hale getirilmesi konusunu Denizlimiz için yanlış bulduğumuz için mahkemeye verdik. Tarafımızdan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 16.05.2024 tarih ve 235 sayılı kararının öncelikle yürütmesinin durdurulması ve devamında iptali istemi hakkında dava açılmıştır" dedi.    Gençlik Kolları ve Kadın Kolları'ndan da açıklama….   Öte yandan gençleri zararlı alışkanlıklara karşı korumak için AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve bir anne olarak bu kararı uygun bulmadıkları için de AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar ile birlikte bu kararın yanlış olduğunu belirterek yargıya başvuru yaptıklarını ifade ettiler.
Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör de, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin almış olduğu alkol kararını yargıya taşıdı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun başkanlığında mecliste alınan kararla, BELTAŞ'a ait çay bahçeleri ve mekanlarda alkol satışı uygulanması kararı alınmıştı. Alınan bu kararın ardından çok sayıda tepki yükselmeye başlamış, STK'lar, dernekler ve siyasi partiler başta Ak Parti olmak üzere tepki açıklamalalrı yapmıştı. 

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör'de bugün itibari ile konuyu yargıya taşıdı. Güngör, açtığı dava ile ilgili olarak, "Denizli 2'nci İdare Mahkemesi'ne bugün itibariyle Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çay bahçelerinde alkol satışının serbest hale getirilmesi konusunu Denizlimiz için yanlış bulduğumuz için mahkemeye verdik. Tarafımızdan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 16.05.2024 tarih ve 235 sayılı kararının öncelikle yürütmesinin durdurulması ve devamında iptali istemi hakkında dava açılmıştır" dedi. 
 
Gençlik Kolları ve Kadın Kolları'ndan da açıklama….
 
Öte yandan gençleri zararlı alışkanlıklara karşı korumak için AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve bir anne olarak bu kararı uygun bulmadıkları için de AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar ile birlikte bu kararın yanlış olduğunu belirterek yargıya başvuru yaptıklarını ifade ettiler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.